5 Tapaa Valmistautua Musiikkiesitykseen

Näyttämöillä on keskeinen osa muusikoiden elämää. Laulatpa kappaletta tai esiintymässä bändisi kanssa, odotat antavasi kaikkesi. Tyytyväinen esitys voi olla muusikolle palkitseva ja ylivoimainen. Esityksesi voi kuitenkin olla epäinspiroiva ja tylsä, jos et ole valmistautunut hyvin. Pahimmillaan se voi jopa vaikuttaa tulevaisuuteen. Tässä on joitain vinkkejä, joita voit käyttää, kun valmistaudut musiikkiesitykseen.

  • Harjoitella

Voit menestyä hyvin vain, jos harjoittelet hyvin. Varmistaaksesi, että valmistaudut hyvin, sinulla on oltava kurinalainen harjoitussuunnitelma. Sinun tulee harjoitella vähintään 20 minuuttia päivässä, jos haluat, että sinua arvostetaan suorituksen jälkeen. Jos voit harjoitella enemmän, älä epäröi. Tämä on tehtävä erityisesti silloin, kun yrität jotain nykyisen taitotasosi yläpuolella.

Voit myös yrittää äänittää itsesi harjoituksen aikana. Käytä puhelintasi sen tallentamiseen. Muista tallentaa sekä ääntä että videota. Video auttaa sinua analysoimaan ryhtiäsi, käsiäsi, hengitystäsi jne. Se auttaa sinua kehittymään tarvittaessa.

  • Käytä Laadukkaita Laitteita

Ennen suoritustasi investoi laadukkaisiin laitteisiin. Ymmärrettävästi kaikilla ei ole varaa merkkilaitteisiin. Tällaisissa tapauksissa voit myös yrittää hankkia korkealaatuisia käytettyjä laitteita. Voit etsiä tällaisia laitteita ja instrumentteja useilta sivustoilta. Eri sivustot tarjoavat loistavia tarjouksia ja alennuksia juhlakauden aikana. Voit siis yrittää ostaa kauden aikana.

Jos sinulla on laadukas instrumentti, on tärkeää huoltaa sitä hyvin. Erilaisia instrumentteja ja laitteita on huollettava eri tavoin. Ota selvää, miten se tehdään, ja noudata sitä tarkasti, varsinkin jos sinulla on suorituskykyä edessä. Laadukkaiden laitteiden kantaminen lavalla lisää itseluottamustasi ja parantaa ääntäsi.

  • Ole Järjestäytynyt

Näytelmien kaltaisia tilaisuuksia ei tule usein. Siksi sinun on käytettävä niitä mahdollisimman paljon. Tapahtuman järjestäjät ja promoottorit odottavat, että olet järjestäytynyt lavallasi. Yritä olla ajoissa ja tavoitettavissa aina, kun he haluavat olla yhteydessä sinuun. Tämä auttaa sinua saamaan tulevia esityksiä.

Ei ole nyt niin vaikeaa pysyä järjestyksessä. Nyt on monia mobiilisovelluksia, jotka auttavat sinua seuraamaan esiintymispäiviäsi, muistuttamaan määräajoista ja tallentamaan promoottorisi, järjestäjiesi, kumppaniesi jne. yhteystiedot. Sinun on kulutettava jonkin verran kalenterisi hallintaan, mutta se on sen arvoista.

  • Pidä Lämmittelyt

Varmista, että sinulla on lämmittelyistunto ennen esitystä. Se auttaa sinua pääsemään lavalle oikealla mielentilalla. Jos sinulla on tietty lämmittelyrutiini, käytä sitä ennen esitystä.

  • Ota Musiikkitunteja

Yksityistunteja ammattiohjaajan kanssa nostaaksesi musiikkitaitosi uudelle tasolle. Nämä ohjaajat voivat löytää parannuksia vaativia alueita ja ohjata sinua poistumaan mukavuusalueeltasi. Ne myös ratkaisevat epäilyksesi musiikista.